marc-grau

Marc Grau | MGdisseny

Ja ho deia la meva àvia “aquest nen dibuixa molt bé!”…. en tots els records que tinc de la meva infantesa hi ha un dibuix o més ben dit un gargot… després, ja una mica més gran, van començar a interessar-me els ordinadors… de fet, amb el meu primer sou de treballar un estiu, em vaig comprar aquell MSX Sony Hit Bit que trigava una eternitat a carregar els programes amb un radiocaset… Ja ha plogut força des d’aleshores i ja fa més de 20 anys que faig de Dissenyador Gràfic i Maquetador amb una àmplia experiència en el món de les Arts Gràfiques, tant pel que fa a les àrees de preimpressió com a les de producció gràfica i impressió.

En la situació en que vivim cal estar al dia de les eines necessàries per a una professió com la meva, és per això que visc en constant formació tant de manera autodidacta com realitzant cursos dels programes i eines més actuals.

Crec que puc ajudar-te a plasmar, tant en paper com a internet, aquella idea que et balla pel cap… o ajudar-te a donar forma i aspecte professional als teus projectes, la teva empresa o el teu negoci.

T’ofereixo un servei integral encarregant-me de tot el próces tant creatiu com de producció: Disseny, maquetació, producció, arts finals, impremta i distribució.

Què et sembla, ens ajudem?