DISSENYADOR GRÀFIC A BARCELONA

DISSENY · FOTOGRAFIA · WEB

Un bon DISSENY GRÀFIC i una bona imatge gràfica de la vostra empresa, servei, negoci o botiga són indispensables per reflectir professionalitat i alhora generar confiança als vostres clients o usuaris. Us ofereixo un servei integral, àgil, eficaç i totalment personalitzat que s’adaptarà perfectament a les vostres necessitats. M’agrada la meva feina i per això m’implico al màxim en cadascun dels projectes i treballs que realitzo.

marc-grau

Ja ho deia la meva àvia “aquest nen dibuixa molt bé!”…. en tots els records que tinc de la meva infantesa hi ha un dibuix o més ben dit un gargot… després, ja una mica més gran, van començar a interessar-me els ordinadors… de fet, amb el meu primer sou de treballar un estiu, em vaig comprar aquell MSX Sony Hit Bit que trigava una eternitat a carregar els programes amb un radiocaset… Ja ha plogut força des d’aleshores i ja fa més de 20 anys que faig de Dissenyador Gràfic i Maquetador amb una àmplia experiència en el món de les Arts Gràfiques, tant pel que fa a les àrees de preimpressió com a les de producció gràfica i impressió.

En la situació en que vivim cal estar al dia de les eines necessàries per a una professió com la meva, és per això que visc en constant formació tant de manera autodidacta com realitzant cursos dels programes i eines més actuals.

Crec que puc ajudar-te a plasmar, tant en paper com a internet, aquella idea que et balla pel cap… o ajudar-te a donar forma i aspecte professional als teus projectes, la teva empresa o el teu negoci.

T’ofereixo un servei integral encarregant-me de tot el próces tant creatiu com de producció: Disseny, maquetació, producció, arts finals, impremta i distribució.

SERVEIS

LOGOTIPS I IDENTITAT CORPORATIVA

Creació i re-disseny de logotips. El logotip és el primer que es veu i la imatge que li queda a l’espectador de la vostra marca. Creem el logo de la vostra empresa de forma acurada i amb la intenció de que els usuaris la puguin identificar i recordar fàcilment.

IMATGE I PAPERERIA CORPORATIVA

Un cop tenim la identitat visual creada, dissenyem tota la papereria corporativa que la vostra empresa necessita. Targetes de visita, fulls de carta, factures, sobres, plantilles per a newsletter… tot d’acord amb la imatge de la vostra empresa.

DISSENY EDITORIAL I MAQUETACIÓ

Qualsevol document que editeu a la vostra empresa i que feu arribar als vostres clients serà més efectiu i millorarà la vostra imatge si està maquetat de forma professional. Disseny modern i elegant de catàlegs comercials, revistes, memòries, etc… Acabem el disseny preparant els arts finals per a impremta.

DISSENY DE FYERS I FULLETONS

Qui ha dit que el paper ha mort? Tot i l'avanç del món digital, la publicitat i el màrketing 1.0 són més vius que mai. Moltes vegades el material imprès és indispensable i sovint és el mètode de publicitat més efectiu. Dissenyem fulletons, flyers, cartells, díptics i tríptics… sempre respectant la vostra imatge corporativa. Un cop tinguem el disseny acabat, preparem els arxius per a impremta o ens podem encarregar nosaltres de la impressió, tant de petits tiratges com de produccions més llargues. Oferim un servei integral.

DISSENY PÀGINES WEB

Avui en dia és indispensable estar present a la xarxa, tan grans empreses com pimes o autònoms necessiten un espai web on poder oferir els seus productes o serveis. Realitzem la vostra pàgina web adaptada a les vostres necessitats. El nostre objectiu és oferir una pàgina web creativa, clara i efectiva perquè sigui una part indispensable del teu negoci. Totes les pàgines les dissenyem seguint la norma Mobile First, això vol dir que quan dissenyem una web, ho fem pensant que principalment es vegi bé en dispositius mòbils. Actualment la majoria d’usuaris utilitzen el mòbil per a visitar les pàgines web.

FOTOGRAFIA I RETOC

Una imatge val més que mil paraules… És indispensable que les imatges que apareixen a les vostres publicacions siguin de qualitat. Realitzem fotografies de producte, bodegons, instal·lacions comercials, oficines i fàbriques, etc. Per tal d’incorporar-les als vostres edicions impreses, com catàlegs o tríptics, edicions digitals, pàgines web, publicacions a xarxes socials. Som especialistes en retoc fotogràfic i postproducció digital d’imatges per al vostre ecommerce. Creació de vídeos corporatius, publicitat d’articles o per a xarxes socials, ens fem càrrec tant de la gravació com de l’edició final i la publicació.

Últims projectes

Aquí podeu veure una mostra de les últimes feines realitzades

Què et sembla, ens ajudem?

Per contactar amb mi em pots enviar un correu electrònic directament. O si ho prefereixes em pots trucar per explicar-me el projecte o la idea que et balla pel cap… estic segur que puc ajudar-te a donar forma i aspecte professional als teus projectes, la teva empresa o el teu negoci.

MARC GRAU VILALTA
Disseny i producció gràfica, fotografia i disseny web
Barcelona · Tel. 637 445 002
info@marcgrau.cat