Fotògraf a Barcelona

FOTOGRAFIA I RETOC FOTOGRÀFIC

Després d’estudiar fotografia durant tres anys a Barcelona Centre d’Imatge i del Màster LABASAD de Retoc Fotogràfic i Postproducció Digital, he pogut incorporar el servei de fotografia i retoc fotogràfic professional a la meva feina dins el sector de les Arts Gràfiques, sobretot a l’hora de maquetar catàlegs i poder realitzar i retocar les fotografies i bodegons necessaris per a donar un complert i efectiu servei integral de fotografia, disseny i maquetació de catàlegs i tot tipus de publicacions a Barcelona.

Fotògraf a Barcelona. Fotografia per a empreses, ecommerce i fotografia industrial.

A més la fotografia sempre ha estat el mes hobby… podeu trobar una mostra de les fotografies que faig fora de la feina i a nivell aficionat al meu portfoli.

marc-grau

La fotografia és l’art de la observació. Es tracta de trobar quelcom interessant en un lloc qualsevol. M’he adonat que té poc a veure amb les coses que veus i molt amb com les veus.

Elliott Erwitt

SERVEIS FOTOGRÀFICS

FOTOGRAFIA

Faig fotos del vostres productes o les vostres instal·lacions per tal d’incorporar-les a les vostres edicions impreses, pàgines web o xarxes socials… gràcies a la fotografia digital podem tenir la imatge a l’ordinador en pocs minuts. Disposem d’un plató digital ideal per a bodegons i petits articles. Servei de fotografia per a empreses, fotografia ecommerce i fotografia industrial.

EDICIÓ DE VIDEO

Creació de vídeos corporatius, instruccions d'ús, publicitat d’articles o serveis, clips per a webs o xarxes socials, em faig càrrec tant de la gravació amb càmera mirroless professional com de l’edició digital. Tot per aconseguir un producte final de qualitat, al vostre gust i que us ajudi a donar una bona imatge de la vostra empresa o dels serveis que oferiu.

RETOC FOTOGRÀFIC

Tinc amplis coneixements en les últimes tècniques de retoc fotogràfic. Puc retocar digitalment les fotografies que necessiteu per a la vostra publicació de manera que doneu la imatge més adequada: eliminar fons, retocs, restaurar imatges antigues, retallar fotografies, muntatge de bodegons… el retoc que calgui per a millorar les vostres imatges.

Últims projectes fotogràfics

Aquí podeu veure una mostra dels meus últims projectes fotogràfics com a fotògraf a Barcelona

Què et sembla, col·laborem?

Per contactar amb mi em pots enviar un correu electrònic directament. O si ho prefereixes em pots trucar per explicar-me el projecte o la idea que et balla pel cap… estic segur que puc ajudar-te a donar forma i aspecte professional als teus projectes, la teva empresa o el teu negoci.

MARC GRAU VILALTA
Disseny i producció gràfica, fotografia i disseny web
Barcelona · Tel. 637 445 002
info@marcgrau.cat