FOTOGRAFIA

Després d’estudiar fotografia durant tres anys a Barcelona Centre d’Imatge vaig poder incorporar el servei de fotografia a la meva feina dins el sector de les Arts Gràfiques, sobretot a l’hora de maquetar catàlegs i poder realitzar les fotos i bodegons necessaris per a donar un complert i efectiu servei integral… A més, sempre m’ha agradat dir que sóc fotògraf… aquí podreu trobar una mostra, a mode de blog, de les fotografies que faig fora de la feina. També podeu accedir a la meva pàgina de Flikr:

FOTOGRAFIA i VÍDEO DIGITAL

Faig fotos del vostres productes o les vostres instal·lacions per tal d’incorporar-les a les vostres edicions impreses, pàgines web o xarxes socials… gràcies a la fotografia digital podem tenir la imatge a l’ordinador en pocs minuts. Disposem d’un plató digital ideal per a bodegons i petits articles.

Creació de vídeos corporatius, publicitat d’articles o per a xarxes socials, em faig càrrec tant de la gravació com de l’edició final.

RETOC FOTOGRÀFIC

Puc retocar digitalment les fotografies que necessiteu per a la vostra publicació de manera que doneu la imatge més adequada: eliminar fons, retocs, restaurar imatges antigues, retallar fotografies, maquetació de bodegons… el retoc que calgui per a millorar la imatge.
Al portfoli podeu accedir a una mostra de fotografies realitzades tant a nivell professional; bodegons, exteriors, reportatges… com a nivell amateur i de lleure.

La fotografia és l’art de la observació. Es tracta de trobar quelcom interessant en un lloc qualsevol.
M’he adonat que té poc a veure amb les coses que veus i molt amb com les veus.

Elliott Erwitt