Marc Grau fotografia

FOTOGRAFIA PROFESSIONAL

Després d’estudiar fotografia durant tres anys a Barcelona Centre d’Imatge vaig poder incorporar el servei de fotografia a la meva feina dins el sector de les Arts Gràfiques, sobretot a l’hora de maquetar catàlegs i poder realitzar les fotos i bodegons necessaris per a donar un complert i efectiu servei integral A més, sempre m’ha agradat dir que sóc fotògraf… podreu trobar una mostra de les fotografies que faig fora de la feina al meu perfil de Flickr

marc-grau

La fotografia és l’art de la observació. Es tracta de trobar quelcom interessant en un lloc qualsevol. M’he adonat que té poc a veure amb les coses que veus i molt amb com les veus.

Elliott Erwitt

SERVEIS FOTOGRÀFICS

FOTOGRAFIA

Faig fotos del vostres productes o les vostres instal·lacions per tal d’incorporar-les a les vostres edicions impreses, pàgines web o xarxes socials… gràcies a la fotografia digital podem tenir la imatge a l’ordinador en pocs minuts. Disposem d’un plató digital ideal per a bodegons i petits articles.

EDICIÓ DE VIDEO

Creació de vídeos corporatius, instruccions d'ús, publicitat d’articles o serveis, clips per a webs o xarxes socials, em faig càrrec tant de la gravació amb càmera mirroless professional com de l’edició digital. Tot per aconseguir un producte final de qualitat i al vostre gust.

RETOC DIGITAL

Puc retocar digitalment les fotografies que necessiteu per a la vostra publicació de manera que doneu la imatge més adequada: eliminar fons, retocs, restaurar imatges antigues, retallar fotografies, muntatge de bodegons… el retoc que calgui per a millorar les vostres imatges.

Últims projectes fotogràfics

Aquí podeu veure una mostra de les últimes fotografies realitzades

Què et sembla, col·laborem?

Per contactar amb mi em pots enviar un correu electrònic directament. O si ho prefereixes em pots trucar per explicar-me el projecte o la idea que et balla pel cap… estic segur que puc ajudar-te a donar forma i aspecte professional als teus projectes, la teva empresa o el teu negoci.

MARC GRAU VILALTA
Disseny i producció gràfica, fotografia i disseny web
Barcelona · Tel. 637 445 002
info@marcgrau.cat