DISSENY DE PÀGINES WEB

Avui en dia és indispensable estar present a la xarxa, tan grans empreses com pimes o autònoms necessiten un espai web on poder oferir els seus productes o serveis. Realitzem la vostra pàgina web adaptada a les vostres necessitats.

El nostre objectiu és oferir una pàgina web creativa, clara i efectiva perquè sigui una part indispensable del teu negoci.

Totes les pàgines les dissenyem seguint la norma Mobile First, això vol dir que quan dissenyem una web, ho fem pensant que principalment es vegi bé en dispositius mòbils. Actualment la majoria d’usuaris utilitzen el telèfon per a visitar les pàgines web.

Som especialistes en retoc fotogràfic i realització de fotografies per al vostre negoci ecommerce… Ajustament de color, eliminació de fons o creació d’ombres, el necessari per unificar criteris i donar un aspecte professional a les imatges de vostre ecommerce.

Us oferim diferents tipus de disseny de pàgines web:

WEB PRESENCIAL

Ideal per a petites empreses, comerços, autònoms i nous emprenedors. Una web corporativa amb quatre o cinc seccions; una pàgina d’inici, una pàgina d’empresa amb la descripció del negoci i la localització, una pàgina amb els serveis o productes que ofereix l’empresa i una pàgina de contacte. La pàgina web indispensable per començar o simplement per estar pressent a la xarxa.

WEB PLUS

Si amb la web presencial no en teniu prou, hi afegim una secció amb un portfoli, un blog, una biografia o un perfil professional. Una web orientada a fotògrafs, artistes o professionals que vulguin mostrar els seus treballs o feines realitzades. En aquest cas fer una web amb WordPress és el més efectiu i garanteix tenir una pàgina actual, adaptada als mòbils i amb facilitat per actualitzar-ne els continguts.

WEB A MIDA

Podem realitzar tot tipus de projectes web, pàgines completament autogestionables, amb accés per a diferents usuaris, botigues on-line ecommerce… Tenim un gestor de continguts propi que ens permet un munt de possibilitats o si ho preferiu pàgines amb WordPress, Prestashop, etc…

WEB EXPRESS

Teniu pressa i necessiteu engegar el vostre projecte ràpidament. Podem fer-vos la vostra pàgina web, totalment personalitzada, sense plantilles, en pocs dies i amb tot inclòs! (realització o recerca de fotografies, creació de textos, etc) Demaneu-nos més informació

Últims projectes WEB

Aquí podeu veure una mostra de les últimes pàgines web realitzades realitzades

Què et sembla, ens ajudem?

Per contactar amb mi em pots enviar un correu electrònic directament.
O si ho prefereixes em pots trucar per explicar-me el projecte o la idea que et balla pel cap…
estic segur que puc ajudar-te a donar forma i aspecte professional als teus projectes, la teva empresa o el teu negoci.​

MARC GRAU VILALTA
Disseny i producció gràfica | Fotografia | Disseny web
Barcelona · Tel. 637 445 002
info@marcgrau.cat