SERVEI INTEGRAL EN ARTS GRÀFIQUES

Què vol dir això?

Doncs que no us haureu de preocupar de res… tot el procés quedarà cobert d’una manera professional i eficaç. Des del disseny gràfic i la creativitat inicial fins a la producció gràfica i l’entrega del producte final. Dissenyem el flyer, el tríptic, el cartell, el fulletó, el catàleg o el document que vulgueu, fem les fotografies necessàries per a la vostra publicació i, un cop acabada la maquetació, fem els arts finals amb la confiança de què tot quedarà correcte, al seu lloc i sense sorpreses que puguin provocar endarreriments.

Un cop tenim el disseny tancat és l’hora d’imprimir, tant si és un tiratge curt en impressió digital com si és un gran tiratge en impremta o fins i tot una impressió que requereixi de rotativa: Fulletons i flyers, revistes, catàlegs, targetes de visita i papereria d’empresa, díptics, tríptics, cartells, etc… ens fem càrrec de tot!
. Finalment us portem el material finalitzat i en perfectes condicions, al vostre punt d’entrega i dins els plaços pactats. 


UN SERVEI INTEGRAL EN ARTS GRÀFIQUES

 

 

També en Disseny Web

Ens fem càrrec de tot el procés perquè pogueu tenir el vostre espai web el més ràpidament possible, des de l’alta del domini o la gestió del hosting, el disseny i la programació de la pàgina web.
 I si el que necessiteu és una web ecommerce ens fem càrrec de la realització i el retoc fotogràfic de les imatges.

Us ofereixo el servei de e-mail marketing amb el disseny, gestió i enviament de newsletters.
 Manteniment de la pàgina web i gestió de les vostres Xarxes Socials.

Integració en dispositius mòbils. 
Totes les pàgines web que realitzem estan programades tenint en compte el disseny web adaptatiu, el conegut RWD (Responsive Web Design).
 Amb això us garantim que la vostra web es veurà perfectament en dispositius mòbils, smartphones i tauletes.
 De fet, totes les pàgines les dissenyem seguint la norma Mobile First, això vol dir que quan dissenyem una web, ho fem pensant que principalment es vegi bé en dispositius mòbils. Actualment la majoria d’usuaris utilitzen el telèfon per a visitar les pàgines web.