DISSENY GRÀFIC I MAQUETACIÓ

Un bon DISSENY GRÀFIC i una bona imatge gràfica de la vostra empresa, negoci o botiga és indispensable per reflectir professionalitat i alhora generar confiança als clients. Us ofereixo uns servei àgil i eficaç.

LOGOTIPS I IDENTITAT CORPORATIVA

El logotip és el primer que es veu i la imatge que li queda a l’espectador de la vostra marca. Creem el logo de la vostra empresa de forma acurada i amb la intenció de que els usuaris la puguin identificar i recordar fàcilment.

PAPERERIA CORPORATIVA

Un cop tenim la identitat visual creada, dissenyem tota la papereria corporativa que la vostra empresa necessita. Targetes de visita, fulls de carta, factures, sobres, plantilles per a newsletter… tot d’acord amb la imatge de la vostra empresa.

DISSENY DE FULLETONS

Creem fulletons, flyers, cartells, díptics, tríptics… sempre respectant la vostra imatge corporativa. I si cal, podem realitzar les fotografies necessàries per il·lustrar el vostre Flyer. A més, un cop tinguem el disseny acabat, ens podem encarregar de la impressió, tant de petits com de llargs tiratges.

DISSENY EDITORIAL I MAQUETACIÓ

Qualsevol document que editeu a la vostra empresa i que feu arribar als vostres clients serà més efectiu i millorarà la vostra imatge si està maquetat de forma professional. Disseny modern i elegant de catàlegs comercials, revistes, memòries, etc… Acabem el disseny preparant els arts finals per a impremta.