DISSENY I DESENVOLUPAMENT WEB

Avui en dia és indispensable estar present a la xarxa, tant grans empreses com pimes o autònoms necessiten un espai web on poder oferir els seus productes o serveis.
El meu objectiu és oferir-vos la creació d’una pàgina web creativa, clara i efectiva perquè sigui una part indispensable del teu negoci.
Elaboració d’infografies per a les vostres edicions… una forma clara, atractiva i entenedora de fer arribar la informació als vostres clients i seguidors.
Realització de plans de màrqueting digital i gestió de les xarxes socials.

Realitzo diferents tipus de pàgines web i sempre adaptades a les vostres necessitats:


WEB PRESENCIAL

Web corporativa amb quatre o cinc seccions: una pàgina d’inici, una pàgina d’empresa amb la descripció del negoci i la localització, una pàgina amb els serveis o productes que ofereix l’empresa i una pàgina de contacte. Ideal per a petites empreses, comerços, autònoms i nous emprenedors.

WEB PLUS

A la web presencial hi afegim una secció amb un portfoli, un blog, una biografia o un perfil professional. Una web orientada a fotògrafs, artistes o professionals que vulguin mostrar els seus treballs, projectes o feines realitzades.

WEB 2.0

Si necessiteu una web més complexa puc realitzar tot tipus de projectes web: pàgines autogestionables, gestors de contingut, wordpress, botigues on-line…
També us podem realitzar aplicacions informàtiques, app’s i software per a mòbils…


INTEGRACIÓ EN DISPOSITIUS MÒBILS

Totes les pàgines web que realitzo estan programades tenint en compte el disseny web adaptatiu, el RWD (Responsive Web Design) en anglès.
Amb això us garanteixo que la vostra web es veurà perfectament en dispositius mòbils, smartphones i tauletes.

SERVEI INTEGRAL DE PRESÈNCIA A INTERNET

Per tal d’oferir un servei integral i còmode, em puc encarregar de tot… a més de dissenyar i desevolupar la web puc registrar el domini, gestionar l’allotjament i realitzar el manteniment de la vostra pàgina web i/o gestionar les vostres Xarxes Socials…

WEB EXPRESS

Teniu molta pressa?
Us ofereixo reaitzar la vostra pàgina web presencial, totalment personalitzada i sense plantilles en poc temps!

Demaneu-nos més informació!