FOTOGRAFIA

Després d’estudiar fotografia durant tres anys a Barcelona Centre d’Imatge vaig poder incorporar el servei de fotografia a la meva feina dins el sector de les Arts Gràfiques, sobretot a l’hora de maquetar catàlegs i poder realitzar les fotos i bodegons necessaris per a donar un complert i efectiu Servei Integral A més, sempre m’ha agradat dir que sóc fotògraf… i aquí podreu trobar una mostra tant de fotos professionals com a nivell amateur. d


FOTOGRAFIA i VÍDEO DIGITAL

Faig fotos del vostres productes o les vostres instal·lacions per tal d’incorporar-les a les vostres edicions impreses o pàgines web… gràcies a la fotografia digital podem tenir la imatge a l’ordinador en pocs minuts. Disposem d’un plató digital ideal per a bodegons i petits articles.
Creació de vídeos corporatius, publicitat d’articles o per a xarxes socials, em faig càrrec tant de la gravació com de l’edició final.

RETOC FOTOGRÀFIC

Puc retocar digitalment les fotografies que necessiteu per a la vostra publicació de manera que doneu la imatge més adequada: eliminar fons, retocs, restaurar imatges antigues, retallar fotografies, maquetació de bodegons, etc.
Aquí podeu accedir a una mostra de fotografies realitzades tant a nivell professional; bodegons, exteriors, reportatges… com a nivell amateur i de lleure. La mostra la vaig renovant, ampliant i canviant de forma regular:

FOTOGRAFIES